Helyben van a sokszínűség!
2018. január 26. /

Február 2-ától 4-éig ismét megrendezik országszerte a Kultúrházak éjjel-nappalt. A művelődési intézmények immár 12. alkalommal várják tárt kapukkal a látogatókat három napon keresztül, hogy idén a Helyben van a sokszínűség gondolat jegyében megmutassák: a művelődési házak programjai kifejezetten izgalmasak, szerteágazóak és innovatívak is lehetnek.
[kep3]
X-boksz táncverseny, szerb szőlőszentelési szertartás, éjszakai pingpongverseny, legorobot-programozás és szabadulószoba. Csak néhány program 2017-ből, amelyen részt vehettek az eseménysorozat tavalyi látogatói, akik nem is voltak kevesen: több mint százötvenezren kerestek fel ezerötszáz rendezvényt, hatszáznyolcvan helyszínen országszerte. A szervezők idén is hasonló számokat várnak, három kiemelt helyszínen pedig megmutatják, hogy lebilincselő programokkal nem csak a fővárosi intézmények várhatják az érdeklődőket.
A művelődési intézmények folyamatosan töltik fel programjaikat a www.kulturhazak.hu oldalra, így itt, az esemény honlapján lehet szemezgetni a minket érdeklő rendezvények között, a legfrissebb információkért pedig www.facebook.com/kulturhazak/ oldalra érdemes kattintani.

Országszerte
02. 02-04.