Magyarországra érkezik a kétszeres Grammy-díjas énekesegyüttes
2021. június 08. /

A Filharmónia Magyarország szervezésében kerül megrendezésre a The King’s Singers turnéja Magyarországon. A formáció 2021. március 23. és 27. között látogat el Budapestre, Szegedre, Vesz­prémbe, Pécsre és Sopronba.

Az 51 éves múltra visszatekintő együttes nevéhez több ezer koncert fűződik, utánozhatatlan hangzáskultúrájuknak köszönhetően fel­lé­pé­seiket mindig telt ház és hangos siker kíséri.
A The King’s Singers rendszeresen fellép a világ neves színpadain. Az énekegyüttes magas zenei színvonalat képvisel és elkötelezett az új zenék előadása mellett. Kórusok által sosem énekelt populáris ze­né­ket előadva, angolos vonzerejükkel és precíz zenei tudásukkal vi­lág­szer­te megnyerték a közönség szívét.
A formációban köszönthetjük Patrick Dunachie kontratenort, Edward Button kontratenort, Julian Gregory tenort, Christopher Bruerton ba­ri­tont, Nick Ashby baritont és Jonathan Howard basszust.
Az a cappella együttes bármilyen műsorösszeállítással is lép szín­pad­ra, mindig a legmagasabb szintű profizmussal teszi azt. Ez garantált a jövő évi turnéjuk során is.
További információért kövessék a Filharmónia Magyarország Facebook oldalát és a www.filharmonia.hu weboldalt.