Online repertoárt épít a Centrál Színház
2021. Április 26. /

Aki online előadásokat keresgél a fotelbe szorult színházi estékre, érdemes végigböngésznie a Centrál Színház honlapját, hisz az online repertoár hétről hétre bővül. December óta elérhető Molnár Ferenc Delila című bűbájos vígjátéka Balsai Mónival, Trokán Nórával és Stohl Andrással a
főszerepekben. Az előadás gyönyörű képekkel, mozi minőségben elérhető, bármikor megtekinthető.
Február közepétől szintén bármely, a néző által választott időpontban megnézhető David Lindsay-Abaire Jó emberek című darabja. A je­len­legi helyzet új szereposztást kívánt, így a főszerepekben Básti Juli mellett online láthatják először Mike Dillon szerepében Stohl Andrást. A további szerepekben Pokorny Lia, Parti Nóra, Szabó Éva és Rada Bálint viszik színre a megrázó történetet.
Szintén februárban érkezik Shakespeare klasszikusa, a Sok hűhó semmiért Pokorny Lia és Schmied Zoltán főszereplésével. Ez szintén vágott, mozi minőségű előadás, amely bármely szabadon választott idő­pont­ban lejátszható.
A korábban repertoáron szereplő darabok mel­lett folyamatosan készülnek az új produkciók is. Februárban jelenik meg a Centrál Szín­ház első online premierje, a Vérszipoly című kacagtató musical, amelyben Básti Juli és Tompos Kátya mellett Cserna Antal, Fehér Tibor, Ódor Kristóf és Vári-Kovács Péter fakadnak dalra. A vámpírmusicalben vér, szex és klasszikus vígjátéki elemek ötvözete hozza létre azt az előadást, ami garantálja a hasfájósan nevetős színházi estét.
Komolyabb vizekre evezve elérhető Csehov három drámájának olvasópróbaszerű felvétele, melyekben szinte a Centrál összes művésze közreműködik Tompos Kátyával és Alföldi Róberttel kiegészülve. A Leánykérés, a Ványa bácsi és a Sirály szintén bármikor lejátszhatók otthon okostelevízión, számítógépen, tableten vagy telefonon.
A színház Facebook oldalára sorozatokban kerültek fel Papp János vándorszínész kalandjai, valamint Nóti Károly négy, 30-as évekbeli klasszikus kabarétréfája, köztük A csillár. Ezek bárki számára elérhetők. Várunk mindenkit a képernyők elé!