Exkluzív koncertek felnőtteknek és gyerekeknek
2021. november 11. /

Az Unikum billentyűverseny bérlet koncertjei új színt visznek a zenei palettába, a sok nívós hangversenybérlet között is különlegesek, világhírű fellépőkkel. A Mesélő Muzsika családi bérlet három interaktív zenekari koncertből álló program,
ami emlékezetes élményt nyújt az egész családnak. Ne maradjanak le a hangversenyekről, kövesssék a www.filharmonia.hu weboldalt!
Az Unikum következő koncertjén, december 10-én egy olyan világsztár játszik a zongorán, akit ritka lehetőség látni, hiszen már bejelentette visszavonulását! Maria João Pires ötéves korában adta első koncertjét, hétévesen már Mozart-zongoraversenyeket mutatott be nyilvánosan, ma is a zeneszerző egyik legavatottabb tolmácsolójának számít a vilá­gon. Decemberben mégis köszönthetik a Zeneakadémia színpadán, ezt a turnét még elvállalta. Haydn és Mozart zenéjének egyik világ­szin­ten is legavatottabb karmesterével áll színpadra, Takács- Nagy Gábor­ral, aki most saját együttesével, a festői szépségű svájci faluban éven­te megrendezett Verbier Fesztivál rezidens kamarazenekarával ad kon­cer­tet Beethoven mellett természetesen Mozart műveiből.
De a Filharmónia a gyerekekre is gondol. Ovi, suli után közös családi program a hétvégére? Klasszikus zenei program gyerekeknek? Irány a Mesélő Muzsika, Budapest egyik legrangosabb családi bérlete! Lakner Tamás játékos elemek segítségével, fantasztikus stílusérzékkel moderálja a gyerekek nyelvére fordított komolyzenei produkciókat. Az első koncerten, november 7-én a Magyar Állami Operaház Zenekarától hallhatunk kis történeteket nagy zeneszerzőkről, de a Nemzeti Énekkar és a Szent István Filharmonikusok gyerekeknek szóló koncertjét se hagyják ki az évadban! Míg az első két koncert az Erkel Színházban kerül megrendezésre, a záróhangversenyt már az Operaház megújult csodálatos termében élvezheti a közönség. Jöjjön a család apraja- nagyja, éljék át együtt ezeket a csodás zenei pillanatokat, a Filharmónia Magyarország sorozatait Budapesten!

Jegyek és bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36-1/302- 4961; budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, az ismert jegyirodákban, valamint a koncert előtt a helyszínen.