Találkozzunk a Váci Dunakanyar Színházban!
2022. június 14. /

Különleges kalandra hívunk egy csodás kisvárosba! Vác május 12-15. között Mária Terézia munkás­sága és 1764-es váci látogatása előtt tiszteleg. Fesztiválunkon sokat megtudhatunk a város akkori kicsinosításáról, a királyasszony toalettjéről vagy akár a királynő asztaláról, de

irodalmi esttel, interaktív múzeumpedagógiai élményudvarral is készülünk. A királyi család rajongott a színházért, így érthető módon váci látogatása során Mára Terézia is megtekintette a Piaristák színházi előadását, hogyan maradhatna a rá emlékező fesztivál színház nélkül? Az uralkodás mibenlétét rendkívül szórakoztató módon bemutató Hamlear című előadás, a Bartók Kamaraszínház Dunaújváros vendégjátéka, Nagy Ervinnel a főszerepben, május 14-én, szombaton este lesz látható a Váci Dunakanyar Színházban.
A teljes május a mosoly és az önfeledt nevetés hónapja lesz nálunk: május 1-jén a Látóhatáron Csoport vendégeskedik nálunk a Banyamosoda előadással. Május 6-án a saját készítésű, rendkívül szórakoztató Liliomfit tűzzük műsorra. A május 14-i Hamlear után május 21-én Lengyel Tamást látjuk vendégül a Kitolás című stand-up comedyjével. Május 27-én a hónapot a Hogy szeret a másik című Orlai Produkcióval és reményeink szerint könnyfakasztó nevetéssel zárjuk.
Vác, ahol szívesen látunk – és egyedi kávénk, a Mária Terézia melange is kóstolásra érdemes.
Találkozzunk!