Izgalmas, felnőtteknek szóló előadás a Fővárosi Nagycirkuszban
2022. június 14. /

Színes és izgalmas kulturális programra vágysz, de már unod a megszokott előadásokat? Meglepnéd partneredet egy különleges estével? Gyertek el hétvégén a Fővárosi Nagycirkusz MAGIC Show című felnőtteknek szóló műsorára, ahol a csodák valósággá válnak illuzionisták, bűvészek és elképesztő artistaszámok által.

Hosszú évek után újra péntek és szombat esténként 19 órától egy fel­nőt­tek­nek szóló műsorral várja a közönséget a Fővárosi Nagycirkusz! A Fekete Péter rendezte előadás a Las Vegas-i exkluzív show­mű­so­rokat idézi meg revütáncosokkal, illuzionistákkal és bűvészekkel, elké­pesz­tő artistaszámokkal, amit megkoronáz a látványos fényjátékkal kísért szökőkút a porondon. Az egyfelvonásos előadás célja a minő­sé­gi kikapcsolódáson túl, hogy egy más közönségréteget, a felnőtteket, baráti társaságokat és a szerelmespárokat csábítsa a cirkuszba. A nézőtér is átalakult: akik asztalokhoz szóló jegyet váltanak, azoknak a hostessek egy pohár pezsgőt vagy bort szolgálnak fel.
A MAGIC Show-t áthatja az érzékiség, a káprázat és a titok: revü­tán­cos­nők, swing és charleston stílusú, hangulatos élőzenei betétek, búgó hangú énekesnő, izgalmas illúziószámok és az emberi akarattal létrehozható csoda, a cirkuszművészet. Az exkluzív műsor augusztus közepéig látható a Fővárosi Nagy­cir­kuszban.
Az előadásokról további információk a www.fnc.hu­ oldalon olvashatók.