Gangaray Est / Double bill
2022. június 23. /

A Gangaray Dance Company legújabb előadása most egy eddig nem látott meglepetéssel készül a tánc szerelmeseinek.
Június 25-én egy dupla esttel készülünk nézőinknek, mely esten Ma­day Tímea Kinga dübörgő energiájú Rising Sun című előadása mellett az immáron 9 éve vezetett nemzetközi tehetséggondozó reper­toár­együttes is színpadra lép.
A fiatalokból álló társulat az együttes művészeti vezetője, Hámor József által koreografált, eddigi legnagyobb sikereit magáénak tudó Agora I. című előadással ragadtatja majd el nézőit. A társulás tagjai megtisztelve a spirituális értékeket és az univerzum törvényeit, óvják a természetet és őrzik a kultúrát, nagy becsben tartva saját gyökereiket léteznek a színpadon.
Az est záróakkordjaként a társulat frissen bemutatott élőzenés pro­duk­ciója lesz látható, ahol a Vörös Emil által vezetett Ataru taiko ütő­együt­tes közreműködésével repítjük nézőinket egy olyan dimenzióba, ahol az együttest jellemző érzéki mozdulatvilág tisztasága, annak egyedisége és összetéveszthetetlensége egy buja és dúsan mozgalmas színpadi világot kelt életre.

Koreográfusok: Maday Tímea Kinga, Hámor József. Zene: Hámor József / Gangaray Experimental Music, Ataru taiko ütőegyüttes. Kosztüm: Maday Tímea Kinga, Kasza Emese. Fény: Hámor József, Pető József.

Nemzeti Táncszínház
06. 25., 19h