III. Szeláví! Fesztivál
2023. május 06. /

A Pilisi Parkerdő zöld ölelésében megbúvó Egri vár másolata ad otthont a III. Szeláví! Fesz­ti­vál­nak. A pilisborosjenői fesztivál június 2. és 4. között nyárindító piknikhangulattal, koncertekkel, irodalmi előadással és a fenntarthatósággal kapcsolatos programokkal várja az érdeklődőket. A
koncertet ad többek között az Aurevoir., a Budapest Bár és Járai Márk, a Halott Pénz énekese. Az éjszakába nyúló bulizást OIEE Music és DJ Clairvo biztosítja a csillagok alatt.
A fesztiválon a Pilisi Parkerdő Zrt. és a Capsul Farm, valamint a Green­peace Hungary izgalmas programjaival ismerkedhetünk környe­zetünkkel és a fenntarthatósággal. A nyárindító fesztivál helyszíne Budapesttől alig fél órára található, és a természet szerelmeseinek, valamint a kirándulni vágyóknak is tökéletes választás.
Jenő, a fesztivál sárga kabalája garantálja a nyáresti koncertek élet­igenlő hangulatát, amely az erdei naplementék varázsával együtt a látogatók számára felejthetetlen élményt nyújt. A III. Szeláví! Fesztivál a természet közelségében tett kirándulás és a jó zene, valamint a bulizás szerelmesei számára is kiváló választás. Vasárnap este pedig Fekete Giorgio és Héra Barnabás, vagyis a Carson Coma különleges akusztikus formációja zárja a fesztivált.

Pilisborosjenő
06. 02-04.