Háromnegyed – Apa Anya Fiú Lány
2015. Április 10. /

A fenti címmel két egyfelvonásost mutat be március 21-én Tóth József rendezésében a Kolibri Színház. Oláh-Horváth Sára Háromnegyed című darabjában a kamasz testvérpár (egy lány és egy fiú) édesanyjával marad szülei válása után, így lesz az addig biztonságérzetet adó „négy­ne­gye­des” családból „háromnegyedes”, csonka család.

Miért és hogyan történt a szakadás? Ki a „felelős”? A gyerekek és az anya külön-külön próbálják feldolgozni a válás okozta traumát. Mindhárman magukat hibáztatják. Hogy az apa mit gondol a történtek felől, soha nem tudjuk meg, mert ő már nincs jelen. A Kolibri Színház ifjúsági drámapályázatának díjnyertes alkotása zaklatott, „csonka” jelenetek során mutatja be a mindennaposnak mondható történés személyiségformáló következményeit. Holger Schober: Apa Anya Fiú Lány című darabja arról szól, miként szerezhet egy elárvult fiú új családot magának. A produkciót 14 éves kor fölött ajánlják.

Jegyek a VI., Jókai tér 10. szám alatt, a Kolibri Színház szervezésén válthatók, a +36-1/311-0870, illetve a +36-1/312-0622 te­le­fon­szá­mo­kon pedig foglalásra nyílik lehetőség.

Kolibri Színház, Kolibri Pince
03. 21., 19h