Budapest Bár
2015. augusztus 14. /

Kitűnő zenekar, fantasztikus egyéniségű énekesek és nagyszerű dalok – mára elmondhatjuk, hogy a Budapest Bár megváltoztatta a véleményünket arról, hogy hogyan szólal meg egy cigányzenekar.

2014-ben két lemezt jelentettek meg, Húszezer éjszakás kaland és Délutáni csókok címmel, 2015-ben egy klezmeralbummal lepték meg a közönséget – ezen a koncerten ezekből a dalokból és a régi kedvencekből is válogatnak.
A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt.
A Budapest Bár igazán eseménydús életet él. Tavaly megújult a repertoárjuk, számos telt házas koncertet adtak Budapesten és vidéken, felléptek a környező országokban és Törökországban is.

Tokaji Fesztiválkatlan
08. 08.