2Cellos
2015. október 02. /

A világhírű 2Cellos idén ősszel visszatér Magyarországra, hogy első önálló koncertjén káp­ráz­tas­sa el a magyar közönséget! A két kiváló, fiatal zenész a csellót új szintre emelve fergeteges sikereket ér el világszerte. Játékstílusuk elmossa a klasszikus zenétől a filmzenén át, a pop és

rock különféle zenei irányzatai között húzódó határvonalakat: Bach és Vivaldi műveinek bemutatása éppen annyira lenyűgöző tőlük, mint egy-egy AC/DC-számé. Október 10-én a Papp László Budapest Sport­a­ré­nában csupán egyetlen alkalommal láthatjuk a fantasztikus pro­duk­ciót.
Luka Sulic és Stjepan Hauser, a két horvát csellista 2011-ben vált is­mert­té, amikor Michael Jackson Smooth Criminal című számának fel­dol­go­zá­sá­val berobbant a köztudatba. A futótűzként terjedő YouTube­videó eredménye egy lemezszerződés lett, valamint Sir Elton John meghívta őket világ körüli turnéjára.
Akik ismerik a 2Cellos-videók magával ragadó hangulatát, minden bi­zonnyal egy felejthetetlen élő koncertre, igazi showműsorra szá­mít­hatnak.
Jegyek: www.broadway.hu

Papp László Budapest Sportaréna
10. 10.