Modern Art Orchestra & Mezzoforte
2016. Április 25. /

A 2013-as közös koncert után 3 évvel idén ismét egy színpadon a legendás izlandi Mezzoforte és a Modern Art Orchestra. A funk fusion zenekar a MAO fúvósaival kiegészülve a jazz műfajában fog megszólalni az áprilisi 19-i közös koncerten, ahol természetesen a mindenki által ismert slágerek sem maradhatnak el.

Sikerük közel 40 éve töretlen, zenéjükkel bejárták a világot és számos albumot készített a zenekar, ami egyben sikerük kulcsa is, hiszen az őket jellemző folyamatosság és zenei nyitottság garancia arra, hogy a rajongók hosszú évek alatt a már ismert slágerek mellett mindig valami igazán újjal is találkozhassanak. Most európai koncertkörútjukon ellátogatnak Magyarországra is. A Mezzoforte többször járt már hazánkban és a tízéves Modern Art Orchestrával is volt már közös koncertjük.
Aki ott volt, tudja, hogy milyen különleges zenei élményre számíthat az április 19-i koncerten, hiszen a MAO fúvósai tökéletesen működnek együtt a Mezzoforte zenekarral, közösen alkotva valami egészen varázslatosat.

Budapest Kongresszusi Központ
14. 19., 16 és 20h