Három tenor a Margitszigeten
2016. augusztus 01. /

2016 a romantika nyara a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Ennek jegyében lehet-e vonzóbb program, mint a csillagos nyáreste leple alatt a zeneirodalom legszebb és legszívhezszólóbb melódiáit hallgatni három világhírű tenor előadásában? Júliusban három fiatal, a nemzetközi

színpadokon már bizonyított sztártenor találkozik a margitszigeti szín­pa­don, hogy versenyre keljen a közönség kegyeiért. Mindhárman nagy egyéniségek, különböző karakterek, ám lehengerlő hangi adott­sá­gaik­ban, professzionalizmusukban, nemzetközi sikereik tekintetében azo­nosak.
A német precizitást, ugyanakkor brazil tüzességet sugárzó, erőteljes hangú Martin Mühle sodró lendületű előadásmódja azonnal magával ragadja a hallgatóságot. A mindig mosolygó, játékosan dinamikus, de ha kell, komoly francia tenor, Sébastien Guèze a közvetlenségével hívja fel magára a figyelmet. A klasszikusan kimért, az eleganciát képviselő amerikai James Valenti titokzatossága zengő hanggal párosul, rabul ejtve az érzékeket és a szíveket.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
07. 22., 20h