The Champion – A bajnokok világa
2017. Április 03. /

Budapesten mutatkozik be először, majd innen indul világ körüli útjára a hazai fejlesztésű, de nemzetközi szinten is egyedinek számító interaktív sport-élmény-expo, melyen tucatnyi sport-játék és teszt várja az
[kep3]érdeklődőket több mint 1500 m2-en és 50 játékállomáson. A kiállításon megismerhetünk több ezernyi adatot, érdekességet a sportágak történetétől, a bajnokká válás legapróbb rejtelmeitől a legnagyobb eredményekig. Megtudhatjuk például, hogy vajon mit eszik Michael Phelps, kinek a legjobb a reflexe, hogy melyik a legösszetettebb sportág, és miért született meg a kosárlabda.
A tárlat egyedülálló látványvilágával, nagy felbontású képeivel, szuperlassított felvételeivel, izgalmas perspektívából készült vizuális megoldásaival a sport eddig felfedezetlen világába repíti a közönséget. A sosem látott, lenyűgöző felvételek több mint 15 szinkronizált felületen, majd’ 500 m2-en nyújtanak gigantikus vizuális élményt.
A kiállítás egyedisége abban is rejlik, hogy az aktív közönség teljesítményét monitorozni képes rendszer – ha játékos formában is – felméri a látogatók képességét, és segítheti a szülőket a gyermekeik sportágválasztásában. A tárlat valójában vezetett túra, ahol egy speciális karkötő segítségével gyerek és felnőtt saját maga választhatja ki, melyik játékot akarja végigjátszani. A végén mindenki kap egy olyan „elismervényt”, amelyből megtudhatja, melyik sportágban lenne az ő képessége kimagasló, melyik sportágat érdemes művelnie.

Millenáris, D épület
04. 11-ig