Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 29., péntek
Auguszta

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
„A színház nem földi színtér! A színház menedék. A csodák világa.”
2021-05. szám

Kedves Közönségünk!
Mindnyájunk nagy örömére szolgál, hogy a kormányrendelet szerint a színházak ismét lá­to­gat­hatók, lassan újra a megszokott kulturális életünket éljük. Április óta mindennap 12 órákat dol­go­zunk, készülnek az új díszletek, jelmezek, folynak az ének- és táncpróbák.

Ennek ellenére mi még nem tudunk nyitni, hiszen megváltott jeggyel igen, de oltási igazolvánnyal nem rendelkező nézőinket nem fogadhatjuk, és művészeink, munkatársaink egy része is vakcinára vár. Ezért továbbra is türelmüket kérjük! A háttérben folyamatosan dolgozunk, új produkciókkal készülünk, felújítjuk a régieket, hogy ősszel újra Önöknek játszhassunk! Terveink szerint augusztus 3-án nyit a jegypénztárunk, az elmaradt előadásokat pedig szeptember elejétől pótolni fogjuk. A megváltott jegyeket augusztus 3-tól szeptember 10-ig tudják kicserélni az őszi előadásokra. Ennek részleteit az augusztusi pénztárnyitás előtt tesszük közzé, a szeptemberi és októberi műsorunkkal együtt. A kiadott kuponok felhasználási határidejét 2021. december 31-re módosítottuk.
Nyáron több szabadtéri helyszínen is megtalálnak minket, például Tihanyban, Békéscsabán, Szarvason, Kisvárdán, Fonyódon, Szegeden, Marcaliban, Szászváron, Hajdúhadházán, Berhidán, Hévízen, Makón, Szekszárdon. Saját szabadtéri színházunkban, Közép-Európa egyik legszebb reneszánsz várkastélyában, Egerváron június 17-tól július 16-ig öt héten keresztül változatos előadásokkal várjuk nézőinket.
Idén kuriózum, hogy a már meglévő sikerdarabjaink mellett 6 bemutatót is tervezünk a várkastélyban: Térden állva jövök hozzád, Őrült nagyik, Vitéz lélek, Fergeteges látogatás, A kerítőnő, Sztár leszel! Vígjátékok, zenés vígjátékok, komédia és egy csodálatosan lélekemelő székely történet. Olyan fantasztikus mű­vé­sze­ket láthat a közönség, mint például Pásztor Erzsi, Bencze Ilona, Hűvösvölgyi Ildikó, Mikó István, Győri Péter, Nyírő Bea, Keresztes Ildikó, Détár Enikő, Sztárek Andrea, Csere László, Frech Zoltán, Boros Zoltán, Rusz Milán, Kurkó J. Kristóf, Pásztor Máté, Bódi Barbara és még sokan mások.
hirdetés

Köszönjük az eddigi türelmet és szeretetet! Találkozzunk nyáron az ország szebbnél szebb szabadtéri színházaiban, szeptembertől pedig újra várjuk Önöket Budapesten, a Kálvária téren, az „ékszerdobozként” emlegetett kőszínházunkban, Józsefváros szívében!

Továbbra is vigyázzunk egymásra, hogy újra Önöknek játszhassunk!
A Turay Ida Színház társulata

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor